Call us free

(+3)-1800 1090

DIN KJERNE

Levering

Vanligvis pakker og sender vi gummibåter og påhengsmotorer samme dag som vi mottar bestillingen. Dersom bestillingen din har gått gjennom systemet vårt og pengene har blitt trukket fra kontoen din, får du en ordrebekreftelse. Dersom det ikke kommer en slik umiddelbart etter bestillingen, har noe gått galt og pengene har ikke blitt trukket fra kontoen. Kontakt oss eller forsøk en gang til. Alle produktene du ser på hjemmesiden finnes på lager om ikke annet er oppgitt.

Henting av bestillingen din

Vi sender alle gummibåter med Postnord om ikke annet er oppgitt. Leveringstiden i Norge bruker å ligge på 2-4 arbeidsdager, avhengig av hvor i Norge du bor. Det innebærer at du kan hente varen på ditt utleveringssted etter at du har fått en SMS om at varen har kommet. Du som står som mottaker må selv hente pakken. Husk å ta med deg legitimasjon. Pakken blir liggende i 30 dager før den blir sendt tilbake til oss. Dersom du ikke henter ut pakken din, vil du bli belastet for returfrakten.

Hjemlevering av gummibåter

Dersom du har ekstra hast med å få levert gummibåten, kan vi sende pakken med ekspressfrakt mot en ekstra kostnad. Da trenger du ikke hente den selv. Pakken blir nemlig levert rett hjem til deg. Leveringstiden er 1-2 arbeidsdager.

X